Kochamherbate Formosa Oolong 50g
Liście: ciemnozielone, zrolowane.
Aromat i smak: aksamitny, zrównoważony z subtelnie wyczuwalną nutą prażenia.
Kolor naparu: przejrzysty, żółto-złoty.
W celu zaparzania w stylu gongfu cha, proponujemy zastosowanie 4-5 gramów na 150 ml wody:
– pierwsze parzenie 50 sekund
– drugie parzenie – 1 minuta 30 sekund
– trzecie parzenie – 1 minuta
– czwarte parzenie – 2 minuty
– piąte parzenie – 4 minuty
Herbata
selgros wrocław krakowska, rossmann dąbrowskiego, łosoś w puszce biedronka, praca osowa góra, latający spinner biedronka, herbata rumianek właściwości, oferty pracy dąbrowa tarnowska i okolice, wartosc konta steam, media expert wolow, cukier hurt, carrefour górczewska, filet z mintaja cena, miss so, płyn do czyszczenia płyty indukcyjnej lidl, neonet nakło nad notecią, castorama zielona góra telefon, sklepy atrium koszalin, batony kiss, bricoman biała podlaska gazetka, kik kraśnik
yyyyy